Ο σύλλογος των καθηγητών του σχολείου μας, ο προηγούμενος διευθυντής κύριος Παναγιώτης Χατζηβασιλείου και ο τωρινός διευθυντής κ. Χρήστος Συναχείρης θέλουμε από καρδιάς να συγχαρούμε τους μέχρι πρότινος μαθητές μας για την καθολική τους επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Παρά τις δύσκολες συνθήκες και την έκτακτη κατάσταση, που αντιμετώπισαν, και οι σαράντα ένας (41) μαθητές, που έλαβαν μέρος στις Πανελλήνιες εξετάσεις, κατάφεραν να περάσουν σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%). Όλοι, λίγο πολύ, σε σχολές που αποτελούσαν τις πρώτες τους επιλογές.

Ευχόμαστε στα παιδιά μας να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν όσο πιο ψηλά μπορούν γιατί δεν υπάρχει κανένα όριο εκτός από αυτό που μόνοι μας βάζουμε και κανένας στόχος δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί αν πιστεύουμε στον εαυτό μας ό,τι και αν συμβαίνει στο περιβάλλον μας. Να γνωρίζουν ότι. όπως τρία χρόνια τώρα, θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δίπλα τους σε ό,τι και αν μας χρειαστούν.

Ευχόμαστε στους γονείς τους να είναι γεροί και, όπως τόσα χρόνια, να συνεχίσουν να υποστηρίζουν τα παιδιά τους και να είναι σίγουροι ότι αυτά θα τους ανταμείβουν με στιγμές σαν και αυτές.

Στους αυριανούς υποψήφιους ευχόμαστε να έχουν μια καλή σχολική χρονιά και να ακολουθήσουν το παράδειγμα των φετινών αποφοίτων μας.

«Όταν κάποιος προχωράει αποφασιστικά προς την κατεύθυνση των ονείρων του, και παλεύει για να ζήσει τη ζωή που είχε ονειρευτεί, θα συναντήσει την επιτυχία εκεί που δεν την περίμενε.»

Χένρυ Ντέιβιντ Θορώ

Αμερικανός φιλόσοφος

1817-1862

Ο Διευθυντής

Χρήστος Ν. Συναχείρης