Το ΓΕ.Λ. Παμφίλων συμμετέχει στο διετές Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Implementation of the European Child Guarantee – Promoting Inclusive Education in Greece, Phase ΙΙ, που διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του Μηχανισμού Τεχνικής Υποστήριξης (TSI) και στοχεύει στην προαγωγή της Ενταξιακής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Βασικός στόχος του Προγράμματος είναι η προώθηση της ισότητας στην εκπαίδευση και η βελτίωση των Σχολείων, ώστε να υποστηρίζονται όλοι οι εκπαιδευόμενοι.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε Στελέχη Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, μέλη των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., μέλη των Ε.Δ.Υ., εκπαιδευτικούς Γενικών Σχολείων και Σχολείων Ειδικής Αγωγής πέντε συνεργαζόμενων Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης της Ελλάδας. Επίσης, στο Πρόγραμμα συμμετέχουν και εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Φορέα Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης, Ακαδημαϊκοί και ξένοι εμπειρογνώμονες. Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτος 2023-24, οι συνεργαζόμενοι φορείς ασχολήθηκαν με τη Συμπεριληπτική Αξιολόγηση στα Σχολεία.

Η συμμετοχή του ΓΕ.Λ. Παμφίλων στις συναντήσεις εργασίας –ημερίδες του Προγράμματος και οι δράσεις του Σχολείου, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2023-24, αποτυπώνονται στον παρακάτω ιστότοπο, που δημιουργήθηκε για το Πρόγραμμα.

Δείτε τον ιστότοπο στον παρακάτω σύνδεσμο:

 https://sites.google.com/view/simperilipsigelpamfilvn/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1

Ευχαριστούμε την καθηγήτρια του σχολείου μας κ Βασιλεία Βρικέλλη