Το Γενικό Λύκειο Παμφίλων, κατά το σχολικό έτος 2022-23, συμμετέχει σε πρόγραμμα eTwinning,  με τίτλο ΠΑ. ΙΧΝ. ΙΔΙ. ? ΠΑΙ. ΔΙ. (ΠΑλιά ΙΧΝη ΙΔΙαίτερων?ΠΑΙχνιδιών Διερευνώ). Οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης του σχολείου μας, συνεργάζονται με μαθητές/τριες του 62ου Γυμνασίου Αθηνών, του Γυμνασίου Παμφίλων, του Γυμνασίου Θερμής, του 2ου Γυμνασίου Μυτιλήνης και του 11ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια του προγράμματος, ζητήθηκε από τα παιδιά όλων των συνεργαζόμενων σχολείων να καταθέσουν τα έργα τους για την επιλογή λογότυπου, που θα εκπροσωπήσει το πρόγραμμα.

Το ΓΕ.Λ. Παμφίλων συμμετείχε με τα παρακάτω πρωτότυπα έργα μαθητριών της Α΄ τάξης του σχολείου μας. Έπειτα από ψηφοφορία, το έργο της Δήμητρας Ιγνατίας επελέγει ως το επικρατέστερο για να εκπροσωπήσει το πρόγραμμα eTwinning. Πρόκειται για ένα έργο τέχνης, φτιαγμένο όλο στο χέρι, με πολλή όρεξη και φαντασία, από τη μαθήτριά μας, χρησιμοποιώντας χαρτόνι σε πολλά σχήματα και χρώματα. Αναπαριστά παιδιά που παίζουν ανέμελα ένα παραδοσιακό παιχνίδι, «το κρυφτό», μέσα σε ένα ηλιόλουστο και γεμάτο λουλούδια φυσικό περιβάλλον.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στη μαθήτριά μας, της οποίας το έργο διακρίθηκε και τώρα κοσμεί την είσοδο του σχολείου μας.