Οδηγίες και πρόγραμμα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. (Αφορά περισσότερο τους μαθητές της Α και Β Λυκείου.)

Αγαπημένοι μας μαθητές Στα πλαίσια της επιθυμίας μας να επικοινωνούμε μαζί σας με γόνιμο τρόπο και αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας και τον προγραμματισμό του Υπουργείου Παιδείας ξεκινάμε από Δευτέρα τις επαφές μαζί σας .

Η διαδικασία έχει ως εξής: Οι καθηγητές θα επικοινωνήσουν μαζί σας (στην ηλεκτρονική διεύθυνση σας) με βάση το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του σχολείου μας.

Θα υπάρχει ένα μεικτό σύστημα με:

1. Ασύγχρονη επικοινωνία (email, e-τάξη) σε πρώτη φάση θα επικοινωνείτε με τους καθηγητές σας μέσω email (αργότερα μέσα από e-τάξεις από το πανελλήνιο σχολικό δίκτυο).

2. Σύγχρονη (μέσω της πλατφόρμας cisco webex που επέλεξε το υπουργείο). Στην επικοινωνία αυτή της μορφής, για να μπείτε στην τάξη θα λαμβάνετε από τον καθηγητή σας ένα σύνδεσμο (link) της μορφής https://minedu-gov-gr.webex.com/meet/hsyn (Αυτό είναι το δικό μου). Την ώρα που θα έχετε μάθημα θα πατάτε τον σύνδεσμο και θα παρακολουθείτε το μάθημα. (χρειάζεστε μόνο ένα φυλλομετρητή, ηχεία, και αν έχετε, κάμερα και μικρόφωνο, για να αλληλεπιδράτε)

Ευχόμαστε από καρδίας να είστε γεροί, εσείς και οι οικείοι σας και να ανταμώσουμε σύντομα στο σχολείο μας.

Ο Διευθυντής

Χρήστος Ν. Συναχείρης