Ένα μεγάλο κατόρθωμα!

 

Η ομάδα βόλεϊ αγοριών του σχολείου μας αναχώρησε την Κυριακή από το λιμάνι της Μυτιλήνης και έφτασε τη Δευτέρα το πρωί στο Πειραιά, έτοιμη να παίξει τον πρώτο της αγώνα ενάντια στη Χίο. Κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση φέρνοντας νίκη με 2-0 σετ. Ο επόμενος αντίπαλος ήταν η Σάμος. Η ομάδα ήθελε την νίκη και... έτσι έγινε. Με 2-0 σετ προκρίθηκε στους ομίλους όπου τα πράγματα δυσκόλεψαν. Την τρίτη μέρα της αποστολής, τα αγόρια ήρθαν αντιμέτωπα με την Κω. Δυστυχώς, όμως, παρόλο της μεγάλης προσπάθειας, έχασαν από αυτή τη δυνατή ομάδα με 2-0 σετ. Ο τελευταίος αγώνας ήταν εναντίον της Κρήτης. Η ομάδα εμφανέστατα κουρασμένη δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την αντίπαλη ομάδα με αποτέλεσμα να χάσει με 0-2 σετ. Και έτσι η ομάδα βόλεϊ του ΓΕΛ Παμφίλων αποκλείστηκε.

Αυτά τα αποτελέσματα έφεραν την ομάδα στη θέση του Πρωταθλητή Βορείου Αιγαίου. Να πούμε ότι είναι μια εξαιρετική επίδοση αν αναλογιστεί κανείς ότι οι προπονήσεις γινόταν κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω έλλειψης κλειστού γηπέδου με αποτέλεσμα η βροχή και ο άσχημος καιρός να είναι τροχοπέδη.

Πάραυτα, τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

Επίσης να ευχαριστούμε τον καθηγητή φυσικής αγωγής κύριο Κωνσταντίνο Κατσαρό και τον κύριο Μιχάλη Στρατάκη που βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια.