Print

Καταπληκτική πορεία σημείωσαν αμφότερες οι ομάδες αγοριών και κοριτσιών στους σχολικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γήπεδο Νεάπολης.

Η ομάδα των κοριτσιών έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα. Στον πρώτο αγώνα κέρδισε με σχετική ευκολία την ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης με 2-0 σετ. Στον ημιτελικό ήρθαν αντιμέτωπες με το 3ο ΓΕΛ Μυτιλήνης. Ο αγώνας, πριν το ξεκίνημα του, φάνταζε να είναι αμφίρροπος. Τελικά, τα κορίτσια των Παμφίλων πήραν τη νίκη με ένα εύκολο 2-0 σετ. Ο τελικός διεξήχθη ανάμεσα στο Πειραματικό Λύκειο και στο ΓΕΛ Παμφίλων , όμως, τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε με νίκη της ομάδας μας και όλα έδειχναν να είναι υπέρ μας. Δυστυχώς, στα δύο επόμενα σετ τα κορίτσια του Πειραματικού έδειξαν καλύτερο πρόσωπο παίρνοντας τελικά την νίκη με 1-2 σετ. Και έτσι τα κορίτσια μας κατέλαβαν τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα των αγοριών, αντίθετα, δεν άρχισε με το δέξι. Στον πρώτο αγώνα, αντιμετώπισαν το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης όπου έχασαν το πρώτο σετ. Κατόπιν, αφυπνίστηκαν και κέρδισαν το παιχνίδι με 1-2 σετ. Στη συνέχεια, αγωνίστηκαν με το 3ο ΓΕΛ Μυτιλήνης κερδίζοντας με δυσκολία, 2-0 σετ. Στον τελικό, κέρδισαν εύκολα το ΕΠΑΛ Πλωμαρίου με 2-0 σετ. Κάπως έτσι κατέκτησαν το κύπελλο, αν και στην αρχή των αγώνων θεωρούνταν από πολλούς αουτσάιντερ. Το έργο τους δεν σταμάτησε εκεί. Ταξίδεψαν στην Αθήνα για να έρθουν αντιμέτωποι με τη Σάμο. Έπειτα από μία δύσκολη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, η έλλειψη εμπειρίας της ομάδας μας απέβη μοιραία και έχασε με 2-0 σετ (1ο: 30-32, 2ο:20-25) παρ' όλη την προσπάθειά της.

Και οι δύο εμφανίσεις αφήνουν ένα χαμόγελο και αναμένουμε κάτι ανάλογο στους επόμενους σχολικούς αγώνες!

Δημιουργήθηκε από #El_Kay και #Jeff